LEITAT – V Jornada de la Innovació a Catalunya

banner_JIC

LEITAT organitza aquesta V Jornada de la Innovació a Catalunya per debatre l’última actualitat, des de la visió industrial i de l’administració pública, sobre la innovació a Catalunya i com afrontar durant el 2015 els reptes privats i els reptes públics.

Promoure la reflexió des de la innovació sobre els reptes i oportunitats per potenciar l’emprenedoria tecnològica, recolzar l’open innovation i afavorir la col·laboració internacional com a valor del networking tecnològic, és la motivació per la qual LEITAT ha organitzat la V Jornada de la Innovació a Catalunya, seguint el seu paper cohesionador entre mercat i investigació.

 Ponents: Sr. Joan Majó (Ex Ministre d’Indústria i Energia i membre del CAREC); Sra. Maria Reig (Fundadora de Reig Capital Group); Sra. Judith Viader (Directora General de Frit Ravich); Sr. Enric Claverol (Director General de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació); Sr. Juan Mulet (Director General de COTEC); Sr. Miquel Barceló (President d’Innopro Consulting).

Moderador: Sr. Jordi Rodríguez (Director General de la Fundació LEITAT)

 Descarregat l’agenda de la jornada

Agrairem confirmació d’assistència a:  Sr. Carles Gimeno – Tel. 93 788 23 00 – comunica@leitat.org